Dit ben ik

Dyna Chi

Dit ben ik

Missie: ik streef ernaar om op een natuurlijke wijze cliënten te ondersteunen in het verhelpen van zowel fysieke als mentale ongemakken en zodoende balans te creëren in de dynamiek van lichaam en geest.

Verder streef ik naar een bewustzijn waarin zelfzorg en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid een centrale rol spelen. Wanneer jij lekker in jouw lijf woont, kun je ook stevig in de buitenwereld staan en handelen.

Hoe: Ik bied alternatieve lichaam gerichte therapieën aan die jou helpen weer terug in je lijf te komen, de signalen ervan te herkennen en daarmee pijn en ongemakken te reduceren.

Shiatsu massage therapie uit de TCM gebruik ik hierbij als basis. Daarnaast bied ik ook een fysieke zelfhulp methode (TRE) aan waarmee je zelf aan de slag kunt om stress en spanningen van alle dag te doen verminderen.

Iedereen is anders. Daarom luister ik naar jouw verhaal en je wensen en stem de behandeling af op wat er nodig is. En ik kijk naar jou als geheel en ik heb oog voor de dynamiek van jouw lichaam en geest, maar ook jouw binnenwereld en jouw buitenwereld.

Mijn eigen levenservaring en levenslessen maken dat ik me in veel verschillende situaties kan inleven. Op deze manier lukt het mij om mensen écht te zien en te horen. Hierdoor heb ik vaak een andere, nieuwe kijk op jouw klachten. Ik behandel daardoor niet alleen de klacht, maar de mens in zijn geheel.

Overigens hoeft een klacht niet de reden zijn om bij Dyna Chi een afspraak te maken: ook als je ‘gewoon’ eens tijd voor jezelf wilt nemen, ben je van harte welkom!

Opleidingen
 • 2020: verwacht diploma acupunctuur
 • 2018: aangesloten bij beroepsvereniging ZHONG, de Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.
 • 2017: Diploma Westerse Medische Basiskennis volgens CPION
 • 2016: Diploma Shiatsu therapeut
 • 2014: Diploma Shiatsu masseuse
Cursussen en bijscholingen (certificaten)
 • 2019 Effectief pijn bestrijden Dr. Tan methode
 • 2018 EHBO, Oranje kruis
 • 2018 Deep tissue massage, Kopos
 • 2018 Acces Bars, Maureen Lassooij
 • 2018 TRE provider, Maria Alfaro
 • 2016 Basis vakopleiding TCM, Qing Bai
 • 2016 shiatsu in zitpositie, Maartje Huijbers
 • 2016 Chi nei Tsang orgaan massage, Maartke Huijbers
 • 2016: zwangerschap massage, Imas trainingen
 • 2016: Balinese Welness treatment, Imas trainingen
 • 2015: Pitjit Tenega Dalam, Raymond Felix
 • 2013 Indian head massage, Zonnevlecht massage
 • 2013: Chinese voetmassage, Zonnevlecht massage
 • 2014: Stoelmassage, Touch pro
 • 2014: stoelmassage, Massage in beweging

Dyna Chi

Dyna Chi is in 2014 geboren onder de naam DinaQi Shiatsu en stoelmassage. Ik begon mijn massages vanuit huis en ging met mijn massagestoel op pad. In 2016 studeerde ik af en behaalde mijn diploma shiatsu therapeut. Ik werkte toen nog voor een baas maar had een visie en voelde dat ik mijn pad op moest, mijn pad waarin ik anderen help weer in hun lijf terug te laten keren. De roerige jaren die daarop volgden dwongen mij om met mijn innerlijk aan de slag te gaan. Ondertussen begon ik in 2017 ook aan de opleiding Westerse Medisch basiskennis, dit was nodig om de behandelingen in mijn praktijk vergoed te krijgen van de zorgverzekeraars. In 2018 werkten alle elementen van het leven mee om DinaQi te laten ontplooien. Ik huurde mijn ruimte in de Carmelietenstraat in Waspik en voerde een naam wijziging door die verwees naar Dynamische Energie in Balans. Dyna Chi Balans…